Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αδύνατη η μεταφορά δεδομένων απο το Call of Duty: Warzone στο Call of Duty: Warzone Warzone 2.0

*
Η Activision ανακοίνωσε ότι το Call of Duty: Warzone 2.0 θα λανσαριστεί εντός του 2022. Το παιχνίδι έχει υποστεί ριζικές αλλαγές και υπεύθυνη για την ανάπτυξή του είναι η Infinity Ward. Ναι μεν έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας για το Call of Duty: Modern Warfare 2, δηλαδή στις 28 Οκτωβρίου 2022, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο και με το Warzone 2.0, με την Activision να δηλώνει απλά ότι αναμένεται αργότερα εντός του έτους.

Το free to play battle royale θα περιλαμβάνει νέο sandbox mode και νέο χάρτη. Θα κυκλοφορήσει για PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC (Battle.net, Steam).


Όπως έγινε γνωστό, το υπάρχον Call of Duty: Warzone θα συνεχίσει να είναι playable, όμως οι παίκτες δεν θα μπορούν να μεταφέρουν την πρόοδό τους στο Warzone 2.0.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*